Jandarmii din Ialomița au dat amenzi de peste 75.000 de lei în ultimele 24 de ore

Jandarmii au verificat respectarea ordonanțelor militare. FOTO IJJ Ialomița

În intervalul 8-9 aprilie, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița au fost angrenați în misiuni de prevenire COVID-19, un număr de 145 de jandarmi. Aceștia au efectuat misiuni de pază și protecție la centrele de carantinare, în patrule mixte cu Poliția Națională și în patrule de jandarmi – pentru verificări la domiciliu ale persoanelor izolate, respectiv a măsurii privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei.

Jandarmii ialomițeni au verificat 304 persoane aflate în izolare, pe raza a 11 de localități. Doar în localitatea Țăndărei au fost verificate 577 autoturisme și legitimate 31 de persoane. Au aplicat în total 38 de sancțiuni contravenționale în valoare de 75.2000 de lei, pentru nerespectarea măsurii privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei, precum și pentru tulburarea liniștii publice.

Forțele de ordine continuă acțiunile specifice de patrulare în zonele aglomerate ale centrelor comerciale, a supermaketurilor, a farmaciilor și în special în zonele în care cetățenii se deplasează frecvent pentru aprovizionare. Pe parcursul misiunilor preventive și de informare desfășurate, sunt transmise mesaje audio către cetăţeni cu privire la necesitatea respectării măsurilor prevăzute de ordonanțele militare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*