Optsprezece elevi și cinci angajați în învățământ, confirmați cu coronavirus de la reînceperea școlii

Inspectoratul Școlar al Județului Ialomița a anunțat că, de la începerea școlii în format fizic, 18 elevi și cinci angajați în unități de învățământ din județ au fost confirmați cu COVID-19.

Astfel, potrivit ISJ Ialomița, la data de 18 februarie situația epidemiologică la nivelul unităților de învățământ din județul Ialomița se prezintă astfel:

Dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județ se prezintă astfel:

  • Număr de unități școlare aflate în scenariul verde: 100 (23.431 de preșcolari și elevi prezenți fizic la școală);
  • Număr de unități școlare aflate în scenariul galben: 40 (6.153 de preșcolari și elevi care participă fizic la cursuri și 5.149 de preșcolari și elevi care participă la cursuri online);
  • Număr de unități școlare aflate în scenariul roșu: șapte (566 preșcolari și elevi care participă fizic la cursuri, 500 de preșcolari și elevi care participă la cursuri online și 171 de preșcolari și elevi care participă la cursuri online din cauza carantinei zonale instituite la nivelul localității). Dintre acestea, două unități de învățământ – Școala Gimnazială Malu și Școala Primară Sfântu Gheorghe, se află în scenariul roșu, pentru 14 zile, din cauza carantinei instituite la nivelul localității Sfântu Gheorghe.

Situația epidemiologică în școlile din județ se prezintă astfel:

  • Număr clase cu activitate suspendată la data de 25 februarie: 13;
  • Număr elevi confirmați în perioada 8-25 februarie: 18;
  • Număr angajați confirmați în perioada 8-25 februarie: 5.

Data de referință pentru aceste informații este 25 februarie, ora 13.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*