Șarpe de peste un metru, capturat de jandarmii ialomițeni din bucătăria unui bărbat din Perieți

Intervenție a jandarmilor. FOTO Jandarmeria Ialomița

Jandarmii ialomițeni au fost solicitați să intervină astăzi, în satul Stejarul, comuna Perieți, ca urmare a unei sesizări prin apelul 112 din partea unui bărbat care semnala faptul că în bucătăria imobilului se află un șarpe.

Ajunși la adresa indicată, jandarmii au constatat că este vorba despre un șarpe de peste un metru , ascuns sub aragaz. Acesta a fost capturat și eliberat în habitatul natural, într-o zonă cu vegetație de la marginea localității.

“Recomandăm cetățenilor care se confruntă cu situații similare să nu se apropie de șerpi, să îi supravegheze cu atenție, astfel încât să cunoască locul unde se află și să solicite sprijinul autorităților competente prin apel la numărul unic de urgență 112,  în vederea îndepărtării pericolului” – Jandarmeria Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*