Bărbat din Ilfov, reținut pentru un furt comis într-o piață din Urziceni

Bărbat din Ilfov, reținut pentru un furt comis într-o piață din Urziceni. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii ialomițeni au identificat un bărbat, de 42 de ani, bănuit de furt din buzunare. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Ialomița.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 42 de ani, din județul Ilfov, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

În urma cercetărilor efectuate a reieșit că la data de 8 iulie, în timp ce se afla într-o piață din municipiul Urziceni, bărbatul ar fi sustras din buzunarul unui vânzător suma de 2.100 lei, reprezentând încasările societății la care acesta este angajat. Miercuri, 21 iulie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, în vederea probării întregii activități infracționale a acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*