Irina Cîrstea de la CSM Unirea Slobozia, campioană națională la Semi-Kempo

Irina Cîrstea, campioană națională la Semi-Kempo. FOTO CSM Unirea Slobozia

Irina Cîrstea de la CSM Unirea Slobozia a devenit campioană națională la Semi-Kempo.

“Irina Cîrstea a cucerit titlul de Campioană Națională la Semi-Kempo, într-o competiție care s-a desfășurat pe 9 martie 2024, în Sala “Apollo”, din București.

Alături de Irina, toți sportivii antrenați de Mihai Manea la Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia au obținut rezultate foarte bune.

Astfel, Valentin Milea a devenit Vicecampion Național, iar Viorel Ioniță și Costin Copilău au urcat pe a 3-a treaptă a podiumului” – CSM Unirea Slobozia.

Sunt de menționat și evoluțiiile lui Alexandru Ionescu, Cristian Copilău și Luca Milea, care au obținut locul 5.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*