Intervenție a pompierilor în Fetești în urma avarierii unei conducte de gaze: șapte persoane au fost evacuate

Intervenție a pompierilor în Fetești în urma avarierii unei conducte de gaze. FOTO: ISU Ialomița

Trei echipaje de salvatori din cadrul Stației de pompieri Fetești au intervenit marți, 24 mai, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor pe strada Curcanilor din municipiul Fetești, unde a fost semnalată avarierea unei țevi de gaze.

Potrivit ISU Ialomița, din primele informații, o firmă de construcții efectua lucrări în zonă.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și două autospeciale de primă intervenție și comandă. Pompierii au asigurat delimitarea perimetrului și au evacuat un număr de șapte persoane. Alimentarea cu gaz a fost oprită în zonă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*