Ana Maria Matache și Răzvan Mirică au reprezentat CSM Unirea Slobozia la “Cupa Potaisa”la karate

Medalii pentru Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia la "Cupa Potaisa" la karate

Ana Maria Matache și Răzvan Mirică au reprezentat Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia la “Cupa Potaisa”.

Competiția s-a desfășurat la Turda, în județul Cluj, și a reprezentat primul concurs de verificare din cadrul pregătirii de iarnă. Ana Maria a confirmat forma bună pe care o traversează și a obținut două medalii, argint și bronz, la kata și kumite. Răzvan a revenit după o accidentare care l-a ținut un an în afara tatami-ului, dar a reușit să se mobilizeze pentru o medalie de bronz muncită.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*