FOTO Trei persoane au ajuns la spital, în urma unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Alexeni

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui incendiu izbucnit la o casă din Alexeni. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină luni, 13 decembrie, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din comuna Alexeni. Trei persoane au fost transportate ulterior la spital.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului s-au deplasat trei echipaje, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Pompierii au fost sprijiniți și de un echipaj aparținând SAJ Ialomița, de la substația Urziceni.

„La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta atât în interior, cât și la nivelul acoperișului casei. Intervenția promptă a salvatorilor a condus la localizarea incendiului și lichidarea acestuia, salvatorii reușind să stingă focarele și să îndepărteze elementele distruse de foc. Au ars bunuri electrocasnice, mobilier din interiorul locuinței, diverse materiale textile și documente personale”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarei locuinței, în vârstă de 70 de ani, care fusese intoxicată cu monoxid de carbon, ulterior aceasta fiind transportată la spital. De asemenea, și un bărbat de 38 ani, care fusese și el intoxicat cu monoxid de carbon, împreună cu femeie în vârstă de 76 de ani, ce prezenta arsuri de gradul unu la nivelul brațelor, au fost transportați la spital de echipajul SAJ.

Incendiul s-a produs în urma utilizării focului deschis în spații închise, cel mai probabil din cauza unei lumânări lăsată aprinsă, nesupravegheată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*