Intervenție a pompierilor ialomițeni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o firmă de catering din Slobozia

Două locuințe din Țăndărei, cuprinse de flăcări din cauza unui coș de fum. FOTO cu rol ilustrativ

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină marți, 18 octombrie, pentru a lichida un incendiu izbucnit la o societate comercială din Slobozia. Zece persoane s-au autoevacuat înainte de sosirea salvatorilor și nu au existat victime.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al judeţului Ialomița, pompierii militari au intervenit, în jurul orei 12.00, în urma unui apel primit la numărul unic de urgență 112, pentru a stinge focul ce izbucnise la un operator economic din municipiul Slobozia.

Patru echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD s-au deplasat de urgență la locul solicitării.

„Forțele de intervenție au acționat pentru lichidare incendiului și ventilarea spațiilor inundate cu fum. Nu au fost surprinse victime în interior, 10 persoane s-au autoevacuat înainte de sosirea forțelor de intervenție”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic, generat de un coș de fum necurățat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*