Marian Pavel, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Ialomița, anunță noi investiții în județ – clip electoral

Marian Pavel. FOTO PSD Ialomița

Marian Pavel este președintele Consiliului Județean Ialomița și candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Ialomița. În acest clip electoral el prezintă principalele realizări ale mandatului său, dar și câteva investiții pe care dorește să le realizeze în perioada 2024 – 2028.

– Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Ialomița

– Executat de SC CityDigital Media SRL – portal: www.ilnews.ro

– CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*