Jandarmul anului este un subofițer ialomițean

Plutonierul adjutant Valentin Necula, desemnat jandarmul anului. FOTO IJJ Ialomița

Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a avut loc luni, 04 aprilie, ceremonialul de premiere a jandarmilor care s-au remarcat pe plan profesional.

Anul acesta, insigna onorifică „de onoare al anuluiʺ a fost acordată de către inspectorul general al Jandarmeriei Române, general de brigadă Alin Mastan, plutonierului adjutant Valentin Necula din cadrul Jandarmeriei Ialomița.

Acesta a fost omul potrivit la locul potrivit, salvând două femei dintr-un autoturism răsturnat pe câmp, în timp ce se deplasa către serviciu cu autoturismul personal, nefiind însă primul accident la care intervine să dea o mână de ajutor în timpul liber.

„Plutonierul adjutant Valentin Necula știe că misiunea de jandarm nu se termină când ți-ai predat serviciul celuilalt coleg sau când îți dai jos uniforma. Este un om dedicat meseriei și un exemplu de responsabilitate și profesionalism pentru noi toți și suntem mândri de el”, au transmis colegii acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*