Intervenție a pompierilor ialomițeni pentru salvarea unei vaci, căzută într-o fântână dezafectată

Intervenție a pompierilor în comuna Scânteia, pentru salvarea unei vaci. FOTO ISU Ialomița

Intervenție de aproape patru ore a pompierilor ialomițeni pentru salvarea unei vaci, căzută într-o fântână dezafectată din comuna Scânteia.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, în cursul serii de joi, 08 iulie, în jurul orei 20.40, salvatorii din cadrul Gărzii de intervenție Țăndărei au fost alertați prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, să intervină pentru salvarea unei bovine căzută într-o fântână dezafectată cu o adâncime de trei metri.

„A fost o operațiune destul de dificilă, dar nu imposibilă pentru salvatorii ialomițeni, care după aproximativ patru ore au reușit să imobilizeze și să extragă animalul din fântână cu ajutorul mijloacelor din dotare”, au precizat reprezentanți ai ISU Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*