Tânăr reținut după ce a agresat un bărbat și a distrus 11 autoturisme, în Urziceni

Suspectul a fost reținut de polițiștii ialomițeni. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii ialomițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr, care ar fi agresat o persoană pe raza municipiului Urziceni și ar fi distrus 11 autovehicule.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au probat activitatea infracțională a unui tânăr de 23 de ani, din comuna Alexeni, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

„În urma cercetărilor efectuate a reieșit că, în cursul nopții de 03/04 aprilie, tânărul a agresat un bărbat de 35 de ani, din municipiul Urziceni, în timp ce se deplasa pe raza localității de domiciliu. Totodată, tânărul de 23 de ani este cercetat de polițiști sub aspectul comiterii a 11 infracțiuni de distrugere, prin spargerea geamurilor unor autoturisme aflate parcate pe raza municipiului Urziceni”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

El fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de marți, 06 aprilie, urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de către polițiști sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, în vederea probării întregii activități infracționale a acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*