Intervenție a pompierilor după ce o femeie a intrat cu mașina într-un gard, în comuna ialomițeană Ion Roată

Intervenție a pompierilor după ce o femeie a intrat cu mașina într-un gard. FOTO ISU Ialomița

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Urziceni au fost alertați joi, 11 martie ,în jurul orei 10.25, să intervină la un accident rutier produs în comuna Ion Roată, după ce un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un gard de pe marginea șoselei.

Potrivit ISU Ialomița, la locul solicitării au fost mobilizate de urgență două echipaje cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

Din evenimentul rutier a rezultat o singură victimă, conștientă, femeie cu vârsta de 52 de ani, care a fost monitorizată de echipajul SMURD, ulterior aceasta a refuzat transportul la spital.

Intervenție a pompierilor după ce o femeie a intrat cu mașina într-un gard. FOTO ISU Ialomița

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*