Atenționare meteo Cod Galben, valabilă și pentru jumătatea de est a județului Ialomița

Atenționare meteo Cod Galben, valabilă și pentru jumătatea de est a județului Ialomița

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteorologică Cod Galben, de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabilă până luni, 11 aprilie, ora 21.00.

Astfel, potrivit ANM, până luni, 11 aprilie, ora 09.00, în sudul și sud-estul țării vor fi averse, în general moderate cantitativ, iar local se vor depăși 15 – 20 l/mp.

Ulterior, în interval de valabilitate 10 aprilie, ora 11.00 – 11 aprilie, ora 21.00, în estul, sud-estul și sud-vestul țării, local și temporar vântul va avea intensificări, cu viteze de 55 – 60 km/h, iar în estul Munteniei, rafalele vor depăși 70 km/h.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*