Incendiu la o casă din Glodeanu Sărat. Focul a fost provocat de un cablu electric defect

Intervenții ale pompierilor. FOTO ISU Ialomița

Un incendiu a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la casă din Glodeanu Sărat, iar focul a fost provocat de un cablu electric defect.

Potrivit ISU Ialomița, în data de 10 martie, în jurul orei 02.00, trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la o locuință, în localitatea Glodeanu Sărat.

“Din fericire nu au fost victime, iar incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Au ars interiorul unei încăperi pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați,  articole textile, materiale lemnoase si obiecte electrocasnice” – ISU Ialomița.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric, determinat de un cablu electric defect, neizolat corespunzător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*