Incendiu într-o locuință din Fetești. Nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au reușit salvarea casei

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu. FOTO Arhiva ISU Ialomița

Salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița au fost solicitați să intervină vineri, 14 mai, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din Fetești.

Potrivit ISU Ialomița, în jurul orei 05.45, două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMUR s-au deplasat de urgență la locul solicitării.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în interiorul grupului sanitar, cu pericol de extindere la întreaga casă. Intervenția promptă a salvatorilor a condus la localizarea incendiului și lichidarea acestuia după aproximativ o oră. A ars un boiler și instalația electrică a acestuia. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la boiler, lăsat sub tensiune”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat restul casei, cu bunurile aferente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*