Scandal provocat de un accident în Sinești, aplanat de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au aplanat, sâmbătă la prânz, un scandal izbucnit în comuna Sinești în urma unui incident rutier, 15 persoane fiind duse pentru audieri la sediul Poliției Urziceni.

Potrivit IPJ Ialomița, o persoană a alertat Poliție, în jurul orei 13.15, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că mai multe persoane sunt implicate într-o altercație, urmare a unui eveniment rutier produs în afara localității Sinești.

„Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, iar altercația a fost aplanată. În urma altercației, nicio persoana nu a fost rănită. În cadrul cercetărilor efectuate până la acest moment, au fost ridicate mai multe obiecte interzise la deținere – bâte și alte obiecte contondente”, au precizat polițiștii ialomițeni

Cercetările sunt continuate, cele 15 persoane implicate fiind conduse la sediul Poliției Municipiului Urziceni, în vederea audierii și luării măsurilor legale, în urma analizării probatoriului, cu procurorul de caz.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*