Incendii lichidate noaptea trecută de pompierii ialomițeni în localitățile Jilavele și Albești

Mașină de pompieri

Pompierii ialomițeni au intervenit pentru stingerea unor incendii în localitățile Jilavele și Albești

În data de 27.11.2023, în jurul orei 18:20, pentru Detașamentul de pompieri Urziceni s-a dat alarma în vederea lichidării unui incendiu produs la locuința unui cetățean din localitatea Jilavele. Jarul căzut din sistemele de încălzire a condus, cel mai probabil, la izbucnirea incendiului, care s-a propagat rapid la numeroase bunuri aflate în casă. Forțele deplasate la locul intervenției au acționat cu două autospeciale de stingere cu apă și o ambulanță SMURD. Focul a distrus acoperișul locuinței pe aproximativ 15 metri pătrați, elemente de mobilier și electrocasnice.

Un alt incendiu a izbucnit în această dimineață, în jurul orei 05:15, la o locuință din comuna Albești, iar la locul solicitării au fost alocate de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia. Aproximativ două ore le-au fost necesare salvatorilor pentru lichidarea incendiului, care, din fericire nu s-a soldat cu victime. În urma evenimentului, flăcările au distrus tavanul din lemn și au deteriorat pereții locuinței. Cauza probabilă de producere a incendiului a constituit-o jarul căzut din sistemele de încălzire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*