Încă un „izolat“ fugit de la domiciliu a fost depistat de polițiștii ialomițeni în trafic

IPJ Ialomița. FOTO G. M.
IPJ Ialomița. FOTO G. M.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni, au oprit pe DN2A pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Coșereni.

În urma solicitării documentelor personale și ale autovehiculului, șoferul nu a prezentat permisul de conducere, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date s-a constatat că acesta figurează cu permisul de conducere cu restricții, reținut.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager în vederea determinării alcoolemiei, rezultatul indicând o valoare negativă.

De asemenea, cu ocazia efectuării verificărilor, s-a stabilit că șoferul a părăsit domiciliul cu încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/2020, fiind sancționat contravențional.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are permisul de conducere suspendat”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*