Zeci de biciclete și trotinete furate, găsite de polițiștii ialomițeni în urma unor percheziții domiciliare

Percheziții la persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt calificat, FOTO Facebook IPJ Ialomița
Percheziții la persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt calificat, FOTO Facebook IPJ Ialomița

Polițiștii din Urziceni au identificat miercuri, în urma a șapte percheziții efectuate la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de  furt calificat, 20 de biciclete, trei trotinete electrice și peste 100 de componente de vehicule pe două roți.

Potrivit IPJ Ialomița, din cercetări a rezultat faptul că persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracție în incinta unei societăți comerciale din comuna Movilița, de unde ar fi sustras mai multe biciclete, trotinete, precum și componente de vehicule.

În urma perchezițiilor, la locuințele a șase suspecți, cu vârste cuprinse între 24 și 59 de ani, cu domiciliile în municipiul Urziceni și localități învecinate, au fost identificate 20 de biciclete, trei trotinete electrice și peste 100 de componente de vehicule: acumulatori de bicicletă electrică, cauciucuri, foi de angrenaj, pinioane, seturi manete frână, dispozitive de iluminat, chei, pompe de biciclete, manșoane sau  schimbătoare de viteze.

Toate bunurile au fost ridicate și restituite societății păgubite, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii faptelor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*