CSM Unirea Slobozia organizează „Crosul Libertății”

CSM Unirea Slobozia organizează „Crosul Libertății”. FOTO CSM Unirea Slobozia

CSM Unirea Slobozia organizează, sâmbătă, 18 mai, „Crosul Libertății”.

Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia, în colaborare cu DJS Ialomița, organizează “Crosul Libertății”, eveniment aflat la a III-a ediție. Cursa va debuta la ora 09:30, iar traseul, însumând 2 km, va fi: Stadionul “1 Mai”- bd. Matei Basarab – bd. Chimiei-Aleea Sudului-Vista. Participanții își pot ridica tricourile de participare sâmbătă, 18 mai, de la ora 08.30.

Ei vor primi, din partea organizatorilor, tricouri de participare, cupe și diplome.

Organizatorii vor fi sprijiniți pentru buna desfășurare a evenimentului de: Ambulanța Slobozia, Poliția Rutieră, Jandarmeria Slobozia și Poliția Locală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*