ILnews TV: Victor Moraru, candidatul PRO România Ialomița pentru funcția de senator: “Bugetul pe care Uniunea Europeană îl pune la dispoziția României este un balon de oxigen pentru economie, o oportunitate pe care nu avem voie să o irosim”

Victor Moraru, candidat Pro România Ialomița pentru Senat. FOTO Paul Alexe

Fostul Președinte al Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru deschide lista candidaților PRO România, filiala Ialomița, pentru demnitatea de senator în Parlamentul României.

După 20 de ani de activitate în cadrul administrației publice locale și județene, Victor Moraru consideră că poate valorifica, în interesul locuitorilor județului Ialomița, toată experiența căpătată, și să ajute, prin activitatea de parlamentar, la îmbunătățirea legislației privitoare la absorbția fondurilor europene, a celei privitoare la achizițiile publice, precum și la rezolvarea problemelor privitoare la descentralizare și autonomie locală, la punerea în practică a principiilor europene de drept administrativ.

Ce sfaturi are pentru actuala conducere a Consiliului Județean Ialomița (care continuă proiectele începute în mandatul său), dar și care sunt cele cinci măsuri prioritare pe care PRO România dorește să le pună în aplicare, dacă reprezentanții săi vor ajunge la guvernare, Victor Moraru a discutat cu jurnalistul Paul Alexe, în emisiunea de la ILnews TV.

La alegerile locale din 27 septembrie, filiala ialomițeană a obținut cel mai bun scor electoral dintre toate filialele județene din țară ale PRO România. Acest lucru îi oferă lui Victor Moraru și colegilor săi speranța că PRO România Ialomița poate trimite în Parlamentul României, cu ajutorul votului ialomițenilor, un senator și un deputat.

Comandat de Partidul Pro România Filiala Ialomița
Executat de SC CityVision Media SRL – portal: www.ilnews.ro
Cod mandatar financiar: 11200008

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*