Dosar penal deschis de polițiștii ialomițeni după ce un bărbat ieșit din spital de o zi a fost găsit mort în locuința sa din Fierbinții de Jos

Polițiștii din Orașul Fierbinți Târg au fost solicitați să intervină luni, 31 iulie, în jurul orei 05.00, printr-un apel la 112, după ce un bărbat în vârstă de 32 de ani din localitatea Fierbinții de Jos a fost găsit mort în locuința sa.

Potrivit Poliției Județene Ialomița, o echipă operativă de polițiști și un echipaj al ambulanței s-au deplasat imediat la locul incidentului pentru a investiga situația. Însă, din păcate, la sosirea echipajului medical, bărbatul era deja decedat. Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ialomița în vederea efectuării necropsiei, pentru a se stabili cu exactitate cauza morții.

Din verificările efectuate a reieșit că bărbatul ar fi căutat asistență medicală în cursul nopții precedente, la o unitate medicală din municipiul Urziceni, unde a primit îngrijiri medicale. Ulterior, acesta s-a întors acasă, unde a decedat.

În prezent, autoritățile efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neglijență în serviciu, pentru a clarifica circumstanțele în care a avut loc decesul bărbatului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*