În primele șapte luni ale anului 2022, AJFP Ialomiţa a rambursat TVA în valoare  de peste 51,59 milioane de lei

FOTO Pixabay

Administraţia Judeţeana Finanţelor Publice Ialomiţa, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în perioada ianuarie – iulie 2022, conform selecţiei naţionale, T.V.A. în valoare de 51,59 milioane de lei, cu 7,19 milioanei lei decât în aceeași perioadă a anului 2021.

Totodată, au fost efectuate autocompensări din T.V.A.-ul de rambursat în valoare de peste 25,75 milioane lei.

Raportat pe fiecare subunitate teritoriala, volumul restituirilor efective de T.V.A. din perioada de referință se prezintă astfel:

– Activitatea de colectare persoane juridice și fizice Slobozia – 21,53 milioane lei cu 0,65 milioanei lei decât în aceeași perioadă ianuarie- iulie 2021;

– Serviciul Fiscal Municipal Urziceni – 9,32 milioane lei cu 1,39 mai mult decât în perioada de raportare a anului trecut;

– Serviciul Fiscal Municipal Feteşti  – 6,17 milioane lei, cu 2,16 mai mult decât în primele șapte luni ale nului 2021;

– Biroul de administrare a Contribuabililor Mijlocii Ialomita –  14,57 milioane lei cu 2,99 milioanei lei decât în aceeași perioadă a anului 2021;

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*