În primele patru luni ale anului 2024 finanțiștii ialomițeni au colectat suma de 481,03 milioane lei

Mai mulți bani. FOTO arhivă
Mai mulți bani. FOTO arhivă

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a realizat în perioada ianuarie- aprilie 2024 venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 481,03 milioane lei, cu 97,53 milioane lei mai mult decât în perioada similara a anului precedent.
Structurată pe bugete, situația veniturilor colectate atât prin conformare voluntare la plată precum și prin măsurile de executare silită, se prezintă astfel:
– bugetul de stat a înregistrat o sumă colectată în valoare de 178,48 milioane lei, cu 32,11 milioane lei mai mult decât în primele patru luni ale anului 2023;
– la bugetul asigurărilor sociale de stat s-au colectat 201,36 milioane lei, cu 34,09 milioane mai mult decât în perioada ianuarie- aprilie a anului trecut;
– la bugetul asigurărilor pentru șomaj, sumele colectate au fost în cuantum de 3,56 milioane lei, cu 1,26 mii lei mai puțin decât în perioada de referință a anului precedent;
– la bugetul Fondului Național Unic de Asigurări de Sănătate, suma încasată s-a ridicat la valoarea de 97,63 milioane lei cu 32,59 milioane lei mai mult decât în perioada ianuarie-aprilie 2023.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*