În noaptea de Înviere, circulația este permisă în intervalul orar 20.00 – 05.00 doar pentru deplasarea și participarea la slujbele religioase

În aceste zile de sărbătoare la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, cu sprijinul partenerilor instituționali se acționează cu efective mărite pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, prevenirea și limitarea răspândirii coronavirusului, dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel.

Potrivit IPJ Ialomița, în aceasta noapte, de Înviere, se ridică restricțiile de circulație, astfel că în intervalul orar 22.00 – 05.00, cetățenii care doresc sa participe la slujbele religioase se pot deplasa fără a avea aspra lor documente justificative, însă cu respectarea măsurilor de protecție, respectiv portul măștii, astfel încât să acopere nasul și gura și respectarea distanțării fizice inclusiv în zona lăcașurilor de cult și pe timpul oficierii slujbelor religioase.

Protejarea sănătății cetățenilor este prioritară, iar identificarea și aplicarea măsurilor legale în cazul unor activități care ar putea duce la creșterea numărului de infectări este de importanță crucială în această perioadă.

„Recomandăm tuturor cetăţenilor ca în minivacanța prilejuită de sărbătorile Pascale să respecte normelor sanitare pentru prevenirea și limitarea răspândirii pandemiei de Covid-19”, au transmis reprezentanții IPJ Ialomița

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*