Acțiune a polițiștilor ialomițeni pentru creșterea gradului de siguranță rutieră

Acțiune a polițiștilor pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. FOTO IPJ Ialomița

O acțiune a polițiștilor ialomițeni, în sistem integrat, a avut loc miercuri, 11 august, în județ, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Astfel, potrivit IPJ Ialomița, în intervalul orar 07.00 – 09.00, polițiștii de ordine publică, rutieră și transporturi, au participat la o acțiune, în sistem integrat, pe raza județului Ialomița pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 137 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea O.U.G. nr.195/2002 republicată, privind circulația pe drumurile publice. Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut șapte permise de conducere, dintre care două pentru viteză şi cinci pentru consum de alcool. Totodată fost reținute un număr de 13 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*