În localitatea Fierbinți-Târg apa va fi furnizată cu program

Ca urmare a fenomenului de secetă accentuată și a temperaturilor extreme, s-a înregistrat o creștere considerabilă a consumului de apă potabilă la nivelul sistemelor centralizate operate de RAJA S.A.

Din cauza cerinței crescute la nivelul zonelor de aprovizionare, nu se poate acumula în rezervoarele de stocare suficientă apă pentru a asigura furnizarea în regim continuu. Pentru a permite refacerea rezervei de apă înmagazinate în rezervoare se impune sistarea periodică a furnizării de apă în rețeaua de distribuție.

În această situație se află sistemul centralizat de alimentare cu apă din localitatea Fierbinți din județul Ialomița,  motiv pentru care, începând de astăzi – 25  iunie 2024, până la data de 08 iulie 2024,  RAJA SA se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după un program zilnic.

Astfel, abonații din orașul Fierbinți-Târg și cei din localitățile componente (Fierbinții de Sus, Fierbinții de Jos și Grecii de Jos) vor avea apă potabilă la robinete doar pe timpul zilei, între orele 05.00 – 22.30.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*