ILnews TV: Marian Neacșu, candidatul PRO România Ialomița pentru Camera Deputaților: “Victor Ponta este premierul care a scos o dată România din criză și o mai poate face încă o dată”

Marian Neacșu, candidat Pro România Ialomița pentru Camera Deputaților. FOTO Paul Alexe

Marian Neacșu deschide lista candidaților PRO România, filiala Ialomița, pentru Camera Deputaților. Cu o vastă experiență în politica românească, Marian Neacșu s-a arătat a fi foarte activ în cele două mandate de deputat pe care le-a avut, între anii 2008-2016, perioadă în care s-a aflat printre inițiatorii a numeroase proiecte de lege, aproape o sută dintre acestea devenind legi.

Fostul deputat a discutat cu jurnalistul Paul Alexe, în emisiunea de la ILnews TV, pe tema atragerii de către România a banilor europeni, despre importanța planului european de salvgardare și despre faptul că, deși nu este “un concurs”, acești bani europeni trebuie accesați cât mai curând posibil, astfel încât să contribuie la relansarea economiei românești, greu încercată de criza pandemică.

Marian Neacșu speră ca noul Parlament, rezultat în urma alegerilor din 6 decembrie, să devină funcțional în cel mai scurt timp posibil, astfel încât, până la finalul anului, România să aibă un nou guvern. Un guvern pe care reprezentantul PRO România îl vede unul restrâns și cu atribuții restrânse, pe o perioadă limitată, până la încetarea crizei sanitare, care să fie condus de Victor Ponta.

La alegerile locale din 27 septembrie, PRO România Ialomița a obținut cel mai bun scor electoral dintre toate filialele județene din țară ale partidului condus de Victor Ponta. Acest lucru îi oferă lui Marian Neacșu și colegilor săi speranța că PRO România Ialomița poate trimite în Parlamentul României, cu ajutorul votului ialomițenilor, un senator și un deputat.

Comandat de Partidul Pro România Filiala Ialomița
Executat de SC CityVision Media SRL – portal: www.ilnews.ro
Cod mandatar financiar: 11200008

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*