Ialomițeni arestați preventiv pentru comiterea unei tâlhării în județul Constanța. Ei ar fi furat aproape 230.000 de lei

Mascații au descins în locațiile vizate. FOTO ILnews.ro

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Constanța au efectuat marți, 16 februarie, în urma cercetărilor desfășurate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, trei percheziții domiciliare în localitățile Bordușani și Grivița din județul Ialomița, la persoane bănuite de comiterea faptei.

Astfel, în noaptea de 24/25 septembrie 2020, polițiștii au fost sesizați despre faptul că doi bărbați și o femeie ar fi pătruns în incinta unui imobil din localitatea Topalu, județul Constanța, unde l-ar fi agresat fizic și amenințat cu acte de violență pe proprietarul locuinței, ulterior sustrăgând 227.300 de lei, 6 parfumuri și două telefoane mobile.

De la locuințele persoanelor vizate, au fost ridicate bunuri și înscrisuri de interes operativ. În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe cei doi bărbați, ambii de 33 de ani, precum și pe femeia de 29 de ani.

„În cursul zilei de ieri instanța de judecată a emis pe numele persoanelor în cauză mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*