Bărbați reținuți de polițiști după ce au pătruns într-o casă din Fetești și i-au agresat pe proprietar și mama acestuia

Polițiștii din Fetești au reținut doi bărbați, de 27 și 31 de ani, bănuiți de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, lovirea sau alte violențe, distrugere, furt și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Ialomița.

Potrivit IPJ Ialomița, din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 1 decembrie, cele două persoane ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Fetești, l-ar fi lovit atât pe el cât și pe mama acestuia, de  62 de ani, cu diferite corpuri contondente, ar fi distrus obiecte de mobilier din casă și i-ar fi deposedat de un telefon mobil. În urma agresiunilor suferite cele două victime au fost transportate pentru îngrijiri medicale la Spitalul din Fetești.

Cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptelor au fost identificați de polițiștii de investigații criminale și conduși la sediul poliției pentru audieri.

Totodată, cu ocazie efectuării unui control corporal la sediul Poliției Municipiului Fetești, asupra bărbatului de 31 de ani a fost găsit un corp tăietor-înțepător tip briceag, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Față de cele două persoane a fost continuată urmărirea penală pentru săvârșirea infracţiunilor de violarea de domiciliu, lovirea sau alte violențe, distrugerea, furt și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, iar în baza probatoriului administrat, au fost reținute pentru 24 de ore.

Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Ialomița, iar în cursul zilei de joi, 2 decembrie, vor fi prezentați instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*