Handbalistele de la CSM Unirea Slobozia au ratat promovarea

Handbalistele de la CSM Unirea Slobozia. FOTO CSM Unirea Slobozia

Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia părăsește, din păcate, lupta pentru promovare.

După o primă repriză abordată bine, în ciuda numeroaselor eliminări de două minute (3 doar în primele 6 minute de joc, adevărat record pentru arbitri), CSM Unirea Slobozia pierde teren în partea secundă, în special din cauza ofensivei.

„Elevele lui Gheorghe Covaciu ratează exasperant și le permit adversarelor să se mențină la o distanță confortabilă, în ciuda faptului că nici ele nu traversează o formă prea grozavă. Se termină 24-22 pentru Ploiești, iar echipa prahoveană va lupta mâine pentru un loc în Liga Florilor. Nouă ne rămâne consolarea turneului pentru locurile 5-8” – CSM Unirea Slobozia.

Handbalistele joacă mâine, de la ora 14, cu învinsa din meciul CSM Iași – Universitatea Cluj.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*