Ialomița a înregistrat primul deces cauzat de coronavirus COVID-19

Municipiul Slobozia ar putea intra, joi, în carantină pentru 14 zile.

Numărul deceselor din România, a persoanelor infectate cu coronavirus COVID – 19 a ajuns la 12. Ultimul deces înregistrat este cel al unui bărbat din județul Ialomița,

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul deceselor a persoanelor infectate cu coronavirus COVID-19 a ajuns la 12 pe data de 24 martie. Este vorba de un bărbat în vârstă de 74 ani, din județul Ialomița, internat la Bacău în Spitalul Comănești, secția ATI, unde a primit oxigen pe mască. Bărbatul a manifestat simptome în 19 martie și a fost internat în 22 martie în stare gravă. Pacientul suferea de obezitate, HTA (hipertensiune arterială), și insuficiență renală cronică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*