FOTO VIDEO Jandarmii ialomițeni au aplicat amenzi de 10.000 lei cetățenilor care nu respectă ordonanțele militare

Jandarmii au verificat respectarea ordonanțelor militare. FOTO IJJ Ialomița

Jandarmii din cadrul Detașamentului 4 au participat în cursul zilei de 8 aprilie la o acțiune în sistem integrat, împreună cu lucrători din cadrul Poliției municipiului Urziceni pentru combaterea nerespectării Ordonanțelor militare în vigoare.

În cadrul acțiunii s-a acționat pe raza localităților Bărbulești, Bărcănești, Dridu, Fierbinți, Borănești și Jilavele. În urma verificărilor, jandarmii au aplicat cinci sancțiuni în cuantum de 10.000 de lei și două avertismente în conformitate cu O.U.G. 1/1999.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, efectivele Jandarmeriei Ialomița au executat un număr de 10 însoțiri ale convoaielor cu persoane asupra cărora s-a dispus măsura carantinării în sistem instituțional sau au fost escortări până la limitele de județ.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*