79 de persoane au fost amendate de polițiștii ialomițeni pentru că nu au respectat măsurile de protecție

Percheziții în județul Ialomița. FOTO cu rol ilustrativ

79 de persoane au fost amendate în ultimele 24 de ore de către polițiștii ialomițeni pentru că nu au respectat măsurile de protecție.

La data de 17 martie, 82 de poliţişti şi 22 de polițişti locali au acţionat pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, precum și  pentru prevenirea şi limitarea infectării cu virusul Covid-19.

Au fost desfășurate acţiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 742 de persoane, precum și aproximativ 100 de autovehicule, dintre care 29 de mijloace de transport în comun.

În ultimele 24 de ore, au fost verificate 30 de societăți comerciale și 53 de obiective/locaţii, unde poliţiştii şi reprezentaţii celorlalte structuri cu care s-a acţionat în sistem integrat au transmis recomandări privind respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului, a programului și modului de organizare, în funcție de specificul activității comerciale desfășurate.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii ialomițeni au aplicat 85 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.000 de lei, după cum urmează:

-79 de sancţiuni, în valoare de 6.000 de lei, au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală;

-6 sancţiuni, în valoare de 2.000 de lei, persoanelor identificate că nu au respectat restricţiile privind deplasarea/libera circulaţie;

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*