FOTO Un taximetrist a murit și cei doi pasageri ai săi au fost răniți, într-un accident rutier produs în Fetești

Un mort și doi răniți într-un accident rutier în municipiul Fetești. FOTO IPJ Ialomița
Un mort și doi răniți într-un accident rutier în municipiul Fetești. FOTO IPJ Ialomița

Un bărbat a murit, iar alte două persoane, între care un adolescent de 15 ani, au fost rănite, într-un accident rutier petrecut, miercuri, în municipiul Fetești, în care au fost implicate un taximetru și un alt autoturism.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, accidentul s-a produs în jurul orei 11.30, pe fondul neacordării de prioritate. În timp ce o femeie conducea un autoturism pe strada Călărași din municipiul Fetești ar fi efectuat virajul la stânga, încălcând marcajul dublu conținu, și a intrat în coliziune cu un taximetru.

La locul solicitării, s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanța SMURD, două echipaje ale SAJ Ialomița – Substația Fetești și un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin.

În urma impactului au rezultat trei victime, toate din taximetru: șoferul și cei doi pasageri ai săi.

„Șoferul autoturismului a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii, eliberarea lui necesitând efectuarea unor manevre de descarcerare din caroseria avariată. Acesta a fost extras și predat în stare gravă echipajului SAJ, fiind transportat la Spitalul Municipal Fetești. Celorlalte victime, pasagere spate, care prezentau politraumatisme, le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele de la locul intervenției. Minorul cu vârsta de 15 ani a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la Spitalul Municipal Fetești, iar cea de a treia victimă, bărbat cu vârsta de 42 de ani, a fost preluată și transportată pe calea aerului la o unitate spitalicească din municipiul Constanța”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Ulterior, șoferul taximetrului, a decedat din cauza rănilor suferite. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*