FOTO Un puternic incendiu a izbucnit la o gospodărie din localitatea Fierbinți-Târg, iar mai multe animale au ars

Focul a făcut prăpăd într-o gospodărie din Fierbinți-Târg. FOTO ISU Ialomița

Un bărbat s-a apucat să facă curățenie în curte și a dat foc la vegetația uscată, dar nu a supravegheat focul. Acesta s-a extins și a cuprins și la o anexă, mai multe animale arzând de vii până ca incendiul să fie observat și stins. 

În cursul dimineții de 10 aprilie, proprietarul unei gospodării din Fierbinți-Târg a aprins un foc pentru igienizarea curții de resturile de vegetație uscată adunate peste iarnă. Nesupravegheate, flăcările s-au extins la o anexă compusă dintr-o magazie și un adăpost de animale în care se aflau 10 ovine. 6 dintre acestea au fost salvate la timp, însă o oaie și trei miei au pierit în incendiu.

Pentru stingerea focului au intervenit pompierii profesioniști de la Detașamentul Urziceni a ISU Ialomița și cei voluntari ai orașului Fierbinți-Târg cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, sprijiniți de un echipaj SMURD.

Soția proprietarului, în vârstă de 71 de ani, a suferit un atac de panică și a fost monitorizată de paramedici, însă a refuzat transportul la spital.

În incendiu au mai ars aproximativ 6 tone de porumb și au fost degradate 2 remorci și piese de utilaje agricole, precum și acoperișul anexei pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

Casa, aflată în imediata apropiere a anexei, a fost protejată de foc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*