FOTO Un mort și trei răniți, într-un accident rutier produs pe DN 2, la ieșirea din Urziceni

Un mort și trei răniți, într-un accident rutier produs pe DN 2, la ieșirea din Urziceni. FOTO ISU Ialomița

O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut pe DN 2 după ce un microbuz de transport persoane a intrat în coliziune cu un autocamion.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a petrecut la ieșirea din Urziceni spre localitatea Cotorca. Un microbuz de transport persoane, în care se aflau doi pasageri, a intrat în coliziune cu un autotren încărcat cu bere, care staționa pe marginea drumului. Din primele date, în urma impactului, o persoană din microbuz a decedat, iar cea de-a doua persoană a suferit leziuni grave.

„Din primele verificări a reieșit faptul că în timp ce un bărbat de 57 de ani din Suceava, conducea un microbuz pe DN 2, ar fi acroșat un tir staționat pe marginea drumului. În urma impactului a rezultat decesul unei  pasagere în vârstă de 56 de ani din Suceava,  aflată în microbuz precum și vătămarea corporală a șoferului microbuzului și altei femei de 56 de ani din Suceava din același autovehicul”, au transmis polițiștii ialomițeni.

La fața locului au fost solicitați să intervină salvatorii din cadrul ISU Ialomița, iar în zonă s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, un echipaj al SAJ Ialomița și un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin.

„Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea celor două victime rămase încarcerate. Din nefericire, una dintre victime a fost extrasă fără semne vitale. Celorlalte trei persoane le-au fost acordate îngrijiri la fața locului de echipajele SMURD și SAJ. Elicopterul SMURD a preluat cealaltă victimă extrasă, pe care a transportat-o pe calea aerului la o unitate spitalicească din municipiul Bucureşti. Celelalte două victime, șoferii celor două autovehicule, după examinare au refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Militarii au mai acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingerea incendiului la locul accidentului și sablarea carosabilului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*