FOTO Un grajd cu animale din localitatea Misleanu a fost salvat de către pompieri de un incendiu izbucnit în vecinătate

Pompierii au reușit să limiteze pagubele incendiului izbucnit la furaje. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost solicitați în cursul zilei de 2 februarie prin apel la 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu la o șiră de baloți de lucernă produs la o gospodărie din localitatea Misleanu.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, încadrate cu 8 subofițeri.

În momentul sosirii echipajelor la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la șira de baloți care era amplasată lângă un grajd.

S-a acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. În urma evenimentului au ars aproximativ 500 baloți de lucernă și o grindă din lemn de la acoperișul grajdului. Incendiul a fost lichidat la ora 11:55. Nu s-au înregistrat victime. A fost salvat grajdul din apropierea șirei de baloți cu suprafața de aproximativ 70 mp.

Cel mai probabil, incendiul a pornit de la autoaprinderea furajelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*