FOTO Teatrul Elisabeta continuă stagiunea online cu spectacolul „Capcană pentru un bărbat căsătorit”

„Capcană pentru un bărbat căsătorit”. FOTO Teatrul Elisabeta

Teatrul Elisabeta din București se întoarce în casele iubitorilor de teatru cu o comedie polițistă, „Capcană pentru un bărbat căsătorit”, difuzată online vineri, 28 mai, de la ora 20.00.

Urmărită de 11.345 de spectatori din întreaga țară de la premieră și până în prezent, comedia aduce în prim-plan o distribuție de excepție, avându-i în rolurile principale pe Lucian Ghimiși, Alexandra Velniciuc și Ștefan Pavel. Alături de ei, îi puteți vedea pe Raluca Ghervan, Alexandru Prica, Cristian Boeriu, Vlad Ianuș, Iulian Balan și Maria Magdalena Țapu.

În regia lui Puiu Șerban, veți avea șansa de a descoperi adevărul din spatele indiciilor strecurate în poveste. Tensiunea, schimbările de situație și suspansul sunt întreținute cu momente de umor și surpriză. Finalul este atât de neașteptat, încât i-ar face geloși până și pe Agatha Christie sau pe Sherlock Holmes.

Un comisar de poliție excentric, un soț confuz, o soție „dispărută”, un preot suspect, o infirmieră indiscretă și un pictor vagabond sunt personajele ale căror acțiuni ciudate vă vor ține cu sufletul la gură, mai bine de două ore, în această reușită comedie.

Comedia poate fi urmărită online în perioada vineri, 28 mai, de la ora 20.00, până pe 30 mai, ora 23.59, pe platforma online www.4Stream.ro. Spectacolul promite o experiență de neuitat, în care umorul și suspansul scot la iveală secretele tuturor personajelor. Detalii suplimentare pe https://teatrulelisabeta.ro/capcana-pentru-barbat-casatorit-online/.

De acum, puteți urmări comediile voastre preferate din confortul propriei case, accesând www.TeatrulElisabeta.ro, secțiunea Stagiune Online, unde puteți găsi bilete și informații suplimentare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*