FOTO Tânără rănită după ce o ambulanță în misiune a fost implicată într-un accident rutier în Slobozia

Ambulanță în misiune, implicată într-un accident în Slobozia. FOTO IPJ Ialomița
Ambulanță în misiune, implicată într-un accident în Slobozia. FOTO IPJ Ialomița

O tânără de 18 ani a fost rănită, marți după-amiază, după ce o ambulanță aflată în misiune a fost implicată într-un accident rutier petrecut în municipiul Slobozia.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, accidentul s-a petrecut marți, în jurul orei 16:00, pe raza municipiului Slobozia.

„Din verificările efectuate a reieșit că un tânăr de 22 de ani nu ar fi acordat  prioritate de trecere unei ambulanțe ce se afla în misiune, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, intrând în coliziune cu aceasta”, au precizat sursele citate.

În urma impactului, o tânără de 18 ani, care se afla în autoturism, a fost rănită și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul Drager, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*