FOTO Percheziții în Urziceni și Fetești într-un dosar penal privind punerea în circulație de produse contrafăcute

Percheziții în Urziceni și Fetești într-un dosar penal privind punerea în circulație de produse contrafăcute

Peste 620 de articole vestimentare și de încălțăminte contrafăcute, în valoare de 220.000 de lei, au fost confiscate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în urma a două percheziții la punctele de lucru ale unei societăți comerciale din Urziceni și Fetești.

Astfel, poliţiştii ialomițeni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, au pus în executare două mandate de percheziție, în municipiile Urziceni și Fetești, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulație fără drept de produse purtând însemnele unei mărci înregistrate.

În urma perchezițiilor efectuate, poliţiştii au descoperit și identificat 621 de articole vestimentare și de încălțăminte, ce poartă însemne și inscripții ale unor mărci înregistrate, existând suspiciuni că acestea sunt comercializate prin intermediul firmelor de curierat la un preț mai mic decât cel existent pe piață pentru produsele originale ale respectivelor mărci înregistrate. Valoare totală a bunurilor este de aproximativ 220.000 de lei.

Articolele susceptibile a fi contrafăcute au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*