Consiliul Județean Ialomița a stabilit prețurile medii ale produselor agricole, valabile în anul 2020

Consiliul Județean Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Consiliul Județean Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

În vederea calculării veniturilor anuale brute obţinute din cedarea folosinţei bunurilor prin arendare valabile în anul 2020, au fost stabilite preturile medii ale produselor agricole, prin Hotărârea Consiliului Judeţean Ialomiţa nr. 167/23.09.2020.

Astfel, prețurile medii ale produselor agricole, valabile în anul 2020, sunt:

  • grâu – 0,77 lei/kg;
  • orz, orzoaică – 0,70 lei/kg;
  • rapiţă – 1,68 lei/kg;
  • floarea soarelui – 1,58 lei/kg;
  • porumb – 0,73 lei/kg.

Contribuabilii interesați pot accesa hotărârea Consiliului Județean Ialomița la următoarea adresă de internet: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/preturi_medii/preturi_agricole_2020/Ialomita_PMA_2020.pdf

Această hotărâre produce efecte începând cu data de 1 octombrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*