FOTO Primăria Fetești continuă dezinfectarea scărilor de bloc

Primăria Fetești continuă acțiunea de dezinfectare a scărilor de bloc. FOTO Primăria Fetești

Având în vedere prevederile Ordonanței Militare Nr. 4/2020 privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, Primăria Municipiului Fetești continuă acțiunea de dezinfectare a tuturor blocurilor de locuințe, cu personal propriu aparținând Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat.

Pentru această acțiune se folosește cloramină, fiind certificată de Ministerul Sănătății și de Comisia Națională pentru Produse Biocide din România.

Substanța, care nu este periculoasă pentru oameni sau animale, se pulverizează cu dispozitive speciale pe: casa scărilor, holuri comune, cutii poștale, balustrade și uși.

Acțiunea se defășoară săptămânal, de luni până sâmbătă, între orele 8.00 și 16.00, iar locatarilor li se recomandă să nu folosească incinta casei scărilor de bloc cel puțin o oră, după împrăștierea substanței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*