CSM Unirea Slobozia a învins ACSO Viitorul Pantelimon, în campionatul de handbal pentru junioare 3

Junioarele 3 de la echipa de handbal CSM Unirea Slobozia. FOTO CSM Unirea Slobozia

Victorie mare pentru elevele Mădălinei Topor, obținută chiar în fața liderului Seriei E. După o primă repriză echilibrată, junioarele 3 de la Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia s-au dezlănțuit în partea secundă și au furnizat o mare și plăcută surpriză iubitorilor handbalului din Slobozia.

Echipa CSM Unirea Slobozia a câștigat cu 30 – 25 (13 – 14).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*