FOTO Polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune de prevenire în municipiul Slobozia

Polițiștii au verificat mai multe mașini. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au desfășurat în cursul zilei de 7 aprilie o acțiune de prevenire a răspândirii virusului Covid 19, precum și de protejare a populaţiei de anumite practici comerciale ilicite, pe raza municipiului Slobozia.

Polițiști de ordine publică, poliție rutieră și de investigare a criminalității economice au verificat modul de respectare a reglementărilor legale instituite în perioada stării de urgenţă.

Pe raza municipiului Slobozia, au fost constituite filtre rutiere pentru verificarea documentelor necesare circulației pe drumurile publice, în conformitate cu prevederile Ordonanțelor Militare.

Urmare a neregulilor constatate, 19 șoferi au fost sancționați cu amenzi în valoare de 57.000 de lei.

De asemenea, polițiștii de Investigare a Criminalității Economice au acționat pentru prevenirea si combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite.

Cu ocazia verificărilor efectuate, un bărbat de 27 de ani a fost depistat în trafic în timp conducea un autoturism pe raza municipiului Slobozia, transportând pachete de țigări susceptibile a proveni din contrabandă, care nu aveau aplicate timbre fiscale. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

De asemenea, un alt conducător auto de 51 de ani a fost sancționat contravențional după ce a fost depistat de polițiști la volanul unei autoutilitare, în timp ce transporta mai multe produse alimentare și nealimentare fără a deține documente de proveniență.

Mărfurile identificate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*