Numărul elevilor confirmați cu coronavirus în ultimele zile în județul Ialomița a ajuns la 35

Inspectoratul Școlar al Județului Ialomița a anunțat că 35 de elevi și 13 cadre didactice de la unități de învățământ din județ au fost confirmați cu COVID-19.

Astfel, potrivit ISJ Ialomița, la data de 22 septembrie, situația epidemiologică la nivelul unităților de învățământ din județul Ialomița se prezenta astfel:

  • Numărul de clase cu activitate suspendată la data de 22 septembrie 2021: 43
  • Numărul de elevi confirmați la data de 22 septembrie 2021: 35
  • Numărul de cadre didactice confirmate la data de 22 septembrie 2021: 13
  • Numărul persoanelor din categorie personalului nedidactic confirmate la data de 22 septembrie: 2
  • Data de referință pentru aceste informații este 22 septembrie, ora 12.00.

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița anunță că monitorizează atât dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județ, cât și situația epidemiologică a acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*