FOTO O casă din localitatea ialomițeană Valea Măcrișului a luat foc din cauza unei afumători improvizate

Pompierii de la Detașamentul Urzicenu intervin la un incendiu din localitatea Valea Măcrișului. FOTO ISU Ialomița
Pompierii de la Detașamentul Urziceni intervin la un incendiu din localitatea Valea Măcrișului. FOTO ISU Ialomița

Un incendiu izbucnit în comuna ialomițeană Valea Măcrișului a dat bătăi de cap pompierilor militari.

Focul a izbucnit după ora 15.30 a zilei de vineri, 3 ianuarie. Apelul de la numărul de urgență 112 a sosit în jurul orei 15.45. Un cetățean anunța că o anexă gospodărească din localitatea Valea Măcrișului a fost cuprinsă de flăcări.

La locul intervenției s-a deplasat de urgență Detașamentul de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stins incendii și o ambulanță SMURD încadrate cu 11 subofițeri.

Incendiul se manifesta la o anexă pe o suprafața de aproximativ 20 mp, unde erau depozitate scule electrice, cereale și materiale textile. Incendiul a fost localizat operativ și lichidat de către echipajele de pompieri, după aproximativ o oră.

În urma evenimentului, nu s-au înregistrat victime, au fost salvate bunurile din anexă și intervenția promptă a pompierilor militari a înlăturat pericolul de extindere la vecinătăți. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost de la o afumătoare improvizată lângă anexă, lăsată nesupravegheată de proprietar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*