FOTO La Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Fetești continuă lucrările de reabilitare și de modernizare a corpului C1

Școala Gimnazială „Mihai Viteazul“ este reabilitată prin Programul National de Dezvoltare Locală. FOTO Primăria Fetești

La începerea noului an școlar, în toamna anului 2020, elevii și cadrele didactice ai Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazul“ din corpul C1 vor avea parte de o surpriză. Clădirea va fi refăcută în totalitate, inclusiv cu mobilier și o centrală și instalație termică proprie.

Proiectul, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, prevede: anveloparea termică, înlocuirea glafurilor, a jgheaburilor și a burlanelor, reabilitarea planșeului peste parter, placarea tavanelor, înlocuirea parchetului din sălile de clasă, refacerea tencuielii, amenajarea unui spațiu pentru centrala termică, înlocuirea ușilor și a ferestrelor, reparația instalației electrice, refacerea trotuarelor, realizarea unei rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități, dotarea cu centrală și instalație termică precum și dotare cu mobilier școlar.

Valoarea totală a lucrărilor, care se vor încheia până la sfârșitul acestui an, este de 1.386.907,57 lei.

1.319.418,68 lei provin de la bugetul de stat prin Programul National de Dezvoltare Locală, iar 67.488,89 lei provin din bugetul local.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*